“De investering in een autisme-opleiding moet het op alle vlakken waard zijn”
Esther Ham is hét aanspreekpunt voor mensen die op zoek zijn naar een (in company) opleiding.
Esther werd in haar eerste baan als pedagogisch medewerker op een MKD (Medisch Kinderdagverblijf) al geïntrigeerd door autisme. Van daaruit ging ze opleidingen volgen om haar kennis over autisme te vergroten en te verbreden.
Daarnaast heeft zij zelf jarenlang ambulante begeleiding gegeven aan kinderen, jongeren en volwassenen met autisme. Esther wilde haar kennis en opgedane ervaringen graag delen en is toen als teamleider gaan werken. Vanuit dat werk bleek extra hoe belangrijk het is om aandacht te besteden aan de ontwikkeling van mensen op professioneel en persoonlijk vlak. Al deze expertise voegde ze samen in haar functie als opleidingsadviseur.
Esther bekijkt heel graag welk opleidingsaanbod het beste past bij de klant, of dat nu een individu of een organisatie is. Ze vindt het belangrijk dat een opleiding of opleidingstraject van A tot Z klopt. De investering in een opleiding moet het op alle vlakken waard zijn.
Esther geniet graag van qualitytime met haar 2 kinderen. Ze trekken er op uit in de natuur of naar Frankrijk. In haar vrije tijd bezoekt Esther graag het theater, een concert of museum.

Download AutismeCentraalMethodiek