Aantal deelnemers: 25
Docent: Annemie Mertens

ACTIE ACTIE ACTIE
in het kader van de 10-daagse van de Geestelijke Gezondheid

Hoe ruimer de omgeving die hieraan actief bijdraagt, hoe groter de positieve impact! En net daarom focussen we met onze actie op die belangrijke context.
Breng je iemand mee? Dan betaalt die persoon de helft van de deelnameprijs! Neem je een derde persoon mee? Dan betaalt die maar een derde van de deelnameprijs en een vierde persoon kan helemaal gratis deelnemen (op eenzelfde factuur).
Het enige dat je moet doen, is bij je inschrijving in het veld actiecode ‘actie GGZ’ vermelden! 

Veel mensen met autisme voelen zich niet altijd zo sterk, zelfzeker en veilig in de huidige maatschappij. De vele uitdagingen en verwachtingen knagen wel eens aan het zelfbeeld, waardoor we een groot effect zien op de weerbaarheid. Nochtans is een mooie portie zelfvertrouwen geen overbodige luxe in de uitdagingen die de maatschappij biedt aan mensen met autisme. Samen stap voor stap naar zichzelf leren kijken, zicht krijgen op ideeën en tips om zich zekerder te voelen en dus ook weerbaarder in de wereld staan, staan vaak (onbewust) op het verlanglijstje van vele mensen met autisme.
We verdiepen ons samen in het thema weerbaarheid bij autisme en kijken hoe we weerbaarheid kunnen laten groeien op een AutismeVriendelijke manier bij mensen met autisme.

Doelgroep: kinderen, jongeren & volwassenen (licht verstandelijk beperkt & normaal begaafd)

Max. aantal deelnemers: 25

Helaas, inschrijven is niet langer mogelijk.

Ouders en gezinsleden van en mensen met, een autismespectrumstoornis krijgen 10% korting op de nettoprijs van een opleiding.

2e deelnemer van dezelfde instelling: -5%

3e deelnemer van dezelfde instelling: -10%

4e deelnemer van dezelfde instelling: -15%

5e deelnemer van dezelfde instelling: -20%

(Kortingen zijn niet of nooit cumuleerbaar, meest voordelige korting wordt steeds toegepast)

De annulatievoorwaarden gelden vanaf het moment van inschrijving, ongeacht het moment van facturatie of betaling. Wie een inschrijving wil annuleren, doet dat schriftelijk of per e-mail naar Autisme Centraal en houdt hierbij rekening met onze annulatievoorwaarden:

  • Bij annulatie wordt 10% van de prijs van de vorming, met een minimum van €35, als administratiekost per ingeschreven deelnemer aangerekend.
  • Bij annulatie van inschrijvingen die we minder dan tien werkdagen  (14 dagen)  vóór aanvang van de activiteit ontvangen, moet het volledige cursusgeld betaald worden.
  • Kunt u door overmacht niet deelnemen aan de activiteit ? Dan kan iemand anders uw plaats innemen. Gelieve dit tijdig door te geven.
  • Annulering van een inschrijving bij het AutismeCentraalTraject (langdurige opleiding Nederland) kan tot 1 maand voor aanvang van het AutismeCentraalTraject. Het inschrijvingsgeld wordt terugbetaald verminderd met 10% annulatiekosten.
  • Bij annulering door Autisme Centraal wordt het volledige inschrijvingsgeld teruggestort.
  • Bij annulatie kunnen kosten verbonden aan een inschrijving (treinticket, hotelkosten, kinderopvang, …) nooit op Autisme Centraal verhaald worden.