Uitgelicht

Hoog tijd voor tijd

Tijd is belangrijk. Tijd is een onlosmakelijk deel van ons leven. Goed kunnen omgaan met tijd maakt dat je een overzicht krijgt in je leven, en dus meer basisrust, dat je zaken goed kan plannen, dat je ergens op tijd geraakt, dat je je tijd op een gepaste manier kan invullen...
Ga naar shop

Hoog tijd voor tijd

Kleine huishoudelijke klusjes op maat van je kind met autisme

Webinar

Hoe krijg je je kind met autisme aan het werk in en rond het huis? Huishoudelijke taken worden soms gezien als een berg waar ze niet over kunnen zien. En dat brengt natuurlijk de nodige demotivatie met zich mee. Tijdens het webinar bekijken we hoe dit komt en wat we kunnen doen om de zin in taakjes te vergroten.

Dit webinar wordt gepresenteerd door Veerle Vantorre.

Meer info

24/06/20
Kleine huishoudelijke klusjes op maat van je kind met autisme
Webinar

Voor mensen met autisme

Bezoek ons prikbord en lees wat anderen schrijven of bekijk de foto's van de vele activiteiten


Ontdekken?

Veelgestelde vragen over de webinars

Heb je een vraag over een webinar? Geraak je er niet meer aan uit? Kijk dan eerst even naar deze vragen. Misschien vind je het antwoord op jouw vraag hier.
Lees verder

Uit ons bloknootje

© Wij

Informatiecentrum terug open op afspraak

Het informatiecentrum van Autisme Centraal opent terug (deeltijds t.o.v. van onze gewone werking)
In juni kan u op afspraak terecht op maandagen tussen 16 en 20 uur. Vanaf 14 september hopen we terug wekelijks vaste openingsuren te kunnen aanbieden. Lees hier de details van de heropening van het informatiecentrum.
Meer info

Online cursussen

In deze online cursussen word je geïnspireerd, krijg je veel achtergrond informatie en tegelijkertijd kan je vandaag al aan de slag met concrete tips. We garanderen zoals steeds een sterke inhoud. Deze keer in een digitaal jasje.
Meer info

Aanbod webinars

In deze webinars word je geïnspireerd, krijg je veel achtergrondinformatie en tegelijkertijd kan je morgen al aan de slag met concrete tips.We garanderen zoals steeds een sterke inhoud. Deze keer in een digitaal jasje. De webinars zijn interactief en er is aandacht voor je vragen die je tijdens het webinar kan stellen. Grasduin gerust eens door ons aanbod. 
Meer info

Tijdschrift: Sterk! in autisme

Download nu het gratis proefnummer van 2020!  
Meer info

Autisme Centraal Colleges

Het coronavirus gooit ook roet in onze colleges. We blijven echter niet stil zitten en bieden onze colleges binnenkort ook digitaal als webinars aan.   
Meer info

Gratis tas bij aankoop vanaf 60 in de webshop


Meer info

Lancering Autisme Centraal Nederland


Meer info

Mensen met autisme helpen

Beleidsadviezen van mensen met autisme

Blijf op de hoogte ...


Een goed doel steunen hoeft je niets te kosten!

Koop en steun

Shop je zelf wel eens bij onlinewinkels als Zalando, Cool Blue, Mediamarkt, Hema, Leenbakker, Blokker of zovele andere? Doe dat dan even bewust via www.koopensteun.be. Betaal dezelfde prijs voor je product en spaar steunpunten voor Autisme Centraal.

fiogf49gjkf05

Meer info