Supervisie

Autisme is een uitdaging, en niet de minste. Logisch dat je dan af en toe eens met de handen in het haar zit of het noorden kwijt bent: wat moet ik met deze leerling, werknemer, bewoner of cliënt?

De educatieve medewerkers van Autisme Centraal verrichten geen mirakels, maar hun jarenlange ervaring kan u wellicht uit uw handelingsverlegenheid helpen.
Professionelen, individuen of groepen, kunnen bij Autisme Centraal terecht voor advies en supervisie, uiteraard op maat van hun vraag. Ondersteuning bij u ter plaatse kan eveneens.
Na observatie van uw werkterrein door een van onze medewerkers worden adviezen geformuleerd naar mogelijke aanpassingen en evoluties in uw praktijk.
Ook als u niet in een impasse zit, maar ideeën heeft voor een nieuw autismeproject en u wil deskundige feedback, bent u bij Autisme Centraal aan het juiste adres.

Leg uw vraag aan ons voor via incompany@autismecentraal.com en we bekijken samen met u hoe we u of uw organisatie de boost kunnen geven waarnaar u op zoek bent.