Nog 57 dag(en)

OPGELET!

Dit is de laatste A-dag in het rijtje voor 2023 want de laatste maandag in december is een FEESTDAG en die dagen vormen de enige uitzondering op dit nieuwe initiatief.

Maar…in januari 2024 gaan we door op hetzelfde ritme en elan…dus zet MAANDAG 29 JANUARI maar al vast in je planning 2024.

Sinds maandag 28 augustus 2023 is elke laatste maandag van de maand A-DAG !

Dit initiatief is net als onze jaarlijkse Masterclasses in mei een realisatie van Autisme Centraal & Autiscoop.
Op de A-dag bieden we telkens een NIEUWE ONLINE LEZING aan die start om 19u30. Deze lezingen (van max. 2 uur) zullen verzorgd worden door mensen met autisme, familieleden van iemand met autisme of door pioniers uit de wereld van autisme die hun ervaringen en bedenkingen kenbaar willen maken bij een groter en divers publiek.

Deelnemen aan deze avonden is GRATIS.

Autisme Centraal & Autiscoop zelf vragen dus geen inkomgeld/deelnameprijs voor deze sessies. We vragen jullie wel VLIEGENSVLUG EN GENEREUS het GOEDE DOEL van de avond, dat steeds gekozen wordt in samenspraak met de spreker(s), te steunen met een fijne geldelijke bijdrage op het rekeningnummer dat een tijdje vooraf de lezing ook op onze site zal bekend gemaakt worden samen met het GOEDE DOEL.

Je kan alvast de eerstvolgende datum noteren en dat wordt dus zoals hierboven al vermeld, MAANDAG 29 JANUARI 2024  van 19u30 tot 21u30….

”Omwille van de specifieke werkvorm en invulling van onze A-dagen kiezen we er uitdrukkelijk voor geen opnames te maken en te verspreiden.”
Dank voor jullie begrip.

Ouders en gezinsleden van en mensen met, een autismespectrumstoornis krijgen 10% korting op de nettoprijs van een opleiding.

2e deelnemer van dezelfde instelling: -5%

3e deelnemer van dezelfde instelling: -10%

4e deelnemer van dezelfde instelling: -15%

5e deelnemer van dezelfde instelling: -20%

(Kortingen zijn niet of nooit cumuleerbaar)

De annulatievoorwaarden gelden vanaf het moment van inschrijving, ongeacht het moment van facturatie of betaling. Wie een inschrijving wil annuleren, doet dat schriftelijk of per e-mail naar Autisme Centraal en houdt hierbij rekening met onze annulatievoorwaarden:

  • Bij annulatie wordt 10% van de prijs van de vorming, met een minimum van €25, als administratiekost per ingeschreven deelnemer aangerekend.
  • Bij annulatie van inschrijvingen die we minder dan tien werkdagen  (14 dagen)  vóór aanvang van de activiteit ontvangen, moet het volledige cursusgeld betaald worden.
  • Kunt u door overmacht niet deelnemen aan de activiteit ? Dan kan iemand anders uw plaats innemen. Gelieve dit tijdig door te geven.
  • Annulering van een inschrijving bij het AutismeCentraalTraject (langdurige opleiding Nederland) kan tot 1 maand voor aanvang van het AutismeCentraalTraject. Het inschrijvingsgeld wordt terugbetaald verminderd met 10% annulatiekosten.
  • Bij annulering door Autisme Centraal wordt het volledige inschrijvingsgeld teruggestort.
  • Bij annulatie kunnen kosten verbonden aan een inschrijving (treinticket, hotelkosten, kinderopvang, …) nooit op Autisme Centraal verhaald worden.