Nog 116 dag(en)

Aantal deelnemers: 20
Docent: Delphine Callewaert

Niks werd meer beschreven en bezongen dan de liefde.

We zoeken naar die ene persoon die ons hart sneller doet slaan.
Maar dat gaat vaak gepaard met wat hobbels in de weg. Want hoe begin je aan die zoektocht? Hoe schat je in of je iemand
leuk vindt? En nog meer, of die wel bij jou past? En hoe zorg je ervoor dat die ander jou van je beste, meest authentieke
kant ziet? Iedereen, met of zonder ASS, worstelt met deze vragen. En misschien nog meer nu de Amerikaanse datingcultuur
ook hier is binnengeslopen. Tinder zorgde voor een supermarkt aan potentiële dates. Er is een overaanbod en tegelijk een
bikkelharde strijd op basis van een aantal oppervlakkige criteria. In deze lezing kijken we verder dan de standaard uitdagingen
bij daten. We kijken naar wat het extra moeilijk maakt voor iemand met ASS, zoals de moeilijkheden met Theory of (Own)
Mind en interoceptie. We nemen een aantal standaard adviezen onder de loep en toetsen die af op de bruikbaarheid en haalbaarheid
bij iemand met ASS. Ten slotte kijken we ook hoe wij iemand met ASS kunnen begeleiden in het hele datingproces.

Ouders en gezinsleden van en mensen met, een autismespectrumstoornis krijgen 10% korting op de nettoprijs van een opleiding.

2e deelnemer van dezelfde instelling: -5%

3e deelnemer van dezelfde instelling: -10%

4e deelnemer van dezelfde instelling: -15%

5e deelnemer van dezelfde instelling: -20%

(Kortingen zijn niet of nooit cumuleerbaar, meest voordelige korting wordt steeds toegepast)

De annulatievoorwaarden gelden vanaf het moment van inschrijving, ongeacht het moment van facturatie of betaling. Wie een inschrijving wil annuleren, doet dat schriftelijk of per e-mail naar Autisme Centraal en houdt hierbij rekening met onze annulatievoorwaarden:

  • Bij annulatie wordt 10% van de prijs van de vorming, met een minimum van €25, als administratiekost per ingeschreven deelnemer aangerekend.
  • Bij annulatie van inschrijvingen die we minder dan tien werkdagen  (14 dagen)  vóór aanvang van de activiteit ontvangen, moet het volledige cursusgeld betaald worden.
  • Kunt u door overmacht niet deelnemen aan de activiteit ? Dan kan iemand anders uw plaats innemen. Gelieve dit tijdig door te geven.
  • Annulering van een inschrijving bij het AutismeCentraalTraject (langdurige opleiding Nederland) kan tot 1 maand voor aanvang van het AutismeCentraalTraject. Het inschrijvingsgeld wordt terugbetaald verminderd met 10% annulatiekosten.
  • Bij annulering door Autisme Centraal wordt het volledige inschrijvingsgeld teruggestort.
  • Bij annulatie kunnen kosten verbonden aan een inschrijving (treinticket, hotelkosten, kinderopvang, …) nooit op Autisme Centraal verhaald worden.