Aantal deelnemers: 15
Docent: Miriam Perrone

Tijdens deze sessie wordt er van start tot finish interactief gewerkt en actieve participatie is dus een MUST.  We nemen kenmerken van autisme en overprikkeling mee op reis en vanuit het Autistisch denken, een van de belangrijkste pijlers van de AutismeCentraalMethodiek, vullen we samen onder de ervaren en heel praktische (bege)leiding van Miriam onze reiskoffer met handvaten en tips.

We vertrekken bij de voorbereiding van de reis en komen na een pad vol suggesties, opgedane ervaringen, vragen, uitdagingen, successen enz. onderweg, bij de aankomst, eerste en laatste avond, uitstappen, rustperiodes etc., weer “thuis” waar we nagenieten van de herinneringen aan een autismevriendelijke reis met wat vallen en veel opstaan.

Iedereen welkom!

Helaas, inschrijven is niet langer mogelijk.

Ouders en gezinsleden van en mensen met, een autismespectrumstoornis krijgen 10% korting op de nettoprijs van een opleiding.

2e deelnemer van dezelfde instelling: -5%

3e deelnemer van dezelfde instelling: -10%

4e deelnemer van dezelfde instelling: -15%

5e deelnemer van dezelfde instelling: -20%

(Kortingen zijn niet of nooit cumuleerbaar, meest voordelige korting wordt steeds toegepast)

De annulatievoorwaarden gelden vanaf het moment van inschrijving, ongeacht het moment van facturatie of betaling. Wie een inschrijving wil annuleren, doet dat schriftelijk of per e-mail naar Autisme Centraal en houdt hierbij rekening met onze annulatievoorwaarden:

  • Bij annulatie wordt 10% van de prijs van de vorming, met een minimum van €25, als administratiekost per ingeschreven deelnemer aangerekend.
  • Bij annulatie van inschrijvingen die we minder dan tien werkdagen  (14 dagen)  vóór aanvang van de activiteit ontvangen, moet het volledige cursusgeld betaald worden.
  • Kunt u door overmacht niet deelnemen aan de activiteit ? Dan kan iemand anders uw plaats innemen. Gelieve dit tijdig door te geven.
  • Annulering van een inschrijving bij het AutismeCentraalTraject (langdurige opleiding Nederland) kan tot 1 maand voor aanvang van het AutismeCentraalTraject. Het inschrijvingsgeld wordt terugbetaald verminderd met 10% annulatiekosten.
  • Bij annulering door Autisme Centraal wordt het volledige inschrijvingsgeld teruggestort.
  • Bij annulatie kunnen kosten verbonden aan een inschrijving (treinticket, hotelkosten, kinderopvang, …) nooit op Autisme Centraal verhaald worden.