Nog 93 dag(en)

Wat is deze “post-hbo/postgraduaat-opleiding” van Autisme Centraal nu precies en concreet?
Krijg ik achteraf een diploma?
Ik heb al heel wat opleidingen rond autisme gevolgd in Nederland en België, is dit 1-jarig traject dan nog iets voor mij?
Word je ook begeleid vanuit Autisme Centraal tijdens dit traject en hoe gebeurt dat dan concreet?
Waarom zou ik deze 1-jarige post-hbo/postgraduaat opleiding volgen en niet een van de vele autisme-trajecten die Hogescholen aanbieden in Vlaanderen en Nederland?
Ik ben net afgestuurd en heb veel interesse in autisme maar nog weinig praktijkervaring, voldoe ik dan aan de toelatingsvoorwaarden?
Bestaat het postgraduaat in een samenwerking tussen Autisme Centraal en Arteveldehogeschool niet meer?
Vertel eens iets meer over die (ACT)Toolkit? Wat is dat precies en is er dan een link met ACT (Acceptance & Commitment Therapy)?
Wat betekent het als ik lees dat deze opleiding volledig gekaderd is binnen en vertrekt vanuit de AutismeCentraalMethodiek? Wat is hier de meerwaarde van of het unieke? Die AutismeCentraalMethodiek is toch ook maar, net als vele anderen, een van de vele theorieën of visies rond autisme?Voor al deze vragen en alles wat je verder nog te weten wil komen over dit traject kan je bij ons terecht op een van deze info-momenten.

INTERESSE OF (HEEL) VEEL VRAGEN?
Schrijf je dan snel even in, NAAM, VOORNAAM en EMAIL is ruim voldoende. Vergeet zeker niet je EMAIL-adres te vermelden.
Wij sturen je dan kort voor je gekozen infomoment een ZOOM-link door.
(En om misverstanden of onnodige stress te vermijden… dit is uiteraard GRATIS 😉 )

We hopen op veel interesse
uit VLAANDEREN EN NEDERLAND

ALVAST TOT DAN

Jos & Jessica

“Dit traject is wat waarde, inhoud, opzet en duur identiek aan het postgraduaat dat wij tot en met academiejaar 2023-2024 aanboden i.s.m. Arteveldehogeschool Gent.”

Ouders en gezinsleden van en mensen met, een autismespectrumstoornis krijgen 10% korting op de nettoprijs van een opleiding.

2e deelnemer van dezelfde instelling: -5%

3e deelnemer van dezelfde instelling: -10%

4e deelnemer van dezelfde instelling: -15%

5e deelnemer van dezelfde instelling: -20%

(Kortingen zijn niet of nooit cumuleerbaar, meest voordelige korting wordt steeds toegepast)

De annulatievoorwaarden gelden vanaf het moment van inschrijving, ongeacht het moment van facturatie of betaling. Wie een inschrijving wil annuleren, doet dat schriftelijk of per e-mail naar Autisme Centraal en houdt hierbij rekening met onze annulatievoorwaarden:

  • Bij annulatie wordt 10% van de prijs van de vorming, met een minimum van €35, als administratiekost per ingeschreven deelnemer aangerekend.
  • Bij annulatie van inschrijvingen die we minder dan tien werkdagen  (14 dagen)  vóór aanvang van de activiteit ontvangen, moet het volledige cursusgeld betaald worden.
  • Kunt u door overmacht niet deelnemen aan de activiteit ? Dan kan iemand anders uw plaats innemen. Gelieve dit tijdig door te geven.
  • Annulering van een inschrijving bij het AutismeCentraalTraject (langdurige opleiding Nederland) kan tot 1 maand voor aanvang van het AutismeCentraalTraject. Het inschrijvingsgeld wordt terugbetaald verminderd met 10% annulatiekosten.
  • Bij annulering door Autisme Centraal wordt het volledige inschrijvingsgeld teruggestort.
  • Bij annulatie kunnen kosten verbonden aan een inschrijving (treinticket, hotelkosten, kinderopvang, …) nooit op Autisme Centraal verhaald worden.