Aantal deelnemers: 12
Docent: Gijs Tabak

Deze tweedaagse training is een intensief begeleiderstraject voor iedereen die het AutismeBelevingsCircuit al heeft doorlopen en aangekocht. Je leert hoe je de tien opdrachten maximaal kan inzetten om anderen duidelijk te maken wat autisme kan inhouden. Naast een theoretisch kader over autistisch denken, gelinkt aan het circuit, krijg je talloze begeleidingstips en mogelijke variaties om het ABC in jouw praktijk te gebruiken.
Deze training levert een certificaat ‘AutismeBelevingsCircuit Begeleider’ op.

Er is een maximum aantal van 12 deelnemers voor deze training om interactieve begeleiding en oefening mogelijk te maken.

Het is een absolute voorwaarde dat je het AutismeBelevingsCircuit als deelnemer vooraf al doorlopen of meegemaakt hebt !
Het NIET respecteren van deze voorwaarde heeft ontegensprekelijk een negatieve invloed op het effect en de kwaliteit van deze 2-daagse en dit zowel voor jezelf, als ook voor de andere deelnemers en voor de docent!


OP ZOEK naar interessante KORTINGSVOORWAARDEN?

Wanneer je voor de start van deze 2-daagse een ABC-koffer bij ons besteld ( via jos@autismecentraal.com ) dan krijg je van ons 15% korting op deze 2-daagse én…
OOK op onze volledig vernieuwde ABC-koffer (dus voor alle duidelijkheid: dat is dus 2 keer een korting van 15 %) waarmee je dan ook nog eens een mooi inclusief project ondersteunt!
Wil je een van onze unieke nieuwe rollende koffers bestellen stuur dan na je inschrijving voor deze 2-daagse kort even een mailbericht naar jos@autismecentraal.com waarin je je inschrijving vermeldt én de bestelling van een ABC-koffer bevestigt.
Wij zorgen er dan voor dat die ‘blinkend en popelend’ op zijn nieuw baasje staat te wachten op 5 juli.

GEWOON DOEN TOCH?

Helaas, inschrijven is niet langer mogelijk.

Ouders en gezinsleden van en mensen met, een autismespectrumstoornis krijgen 10% korting op de nettoprijs van een opleiding.

2e deelnemer van dezelfde instelling: -5%

3e deelnemer van dezelfde instelling: -10%

4e deelnemer van dezelfde instelling: -15%

5e deelnemer van dezelfde instelling: -20%

(Kortingen zijn niet of nooit cumuleerbaar, meest voordelige korting wordt steeds toegepast)

De annulatievoorwaarden gelden vanaf het moment van inschrijving, ongeacht het moment van facturatie of betaling. Wie een inschrijving wil annuleren, doet dat schriftelijk of per e-mail naar Autisme Centraal en houdt hierbij rekening met onze annulatievoorwaarden:

  • Bij annulatie wordt 10% van de prijs van de vorming, met een minimum van €35, als administratiekost per ingeschreven deelnemer aangerekend.
  • Bij annulatie van inschrijvingen die we minder dan tien werkdagen  (14 dagen)  vóór aanvang van de activiteit ontvangen, moet het volledige cursusgeld betaald worden.
  • Kunt u door overmacht niet deelnemen aan de activiteit ? Dan kan iemand anders uw plaats innemen. Gelieve dit tijdig door te geven.
  • Annulering van een inschrijving bij het AutismeCentraalTraject (langdurige opleiding Nederland) kan tot 1 maand voor aanvang van het AutismeCentraalTraject. Het inschrijvingsgeld wordt terugbetaald verminderd met 10% annulatiekosten.
  • Bij annulering door Autisme Centraal wordt het volledige inschrijvingsgeld teruggestort.
  • Bij annulatie kunnen kosten verbonden aan een inschrijving (treinticket, hotelkosten, kinderopvang, …) nooit op Autisme Centraal verhaald worden.