ONZE EXCUSES in ons ‘jeugdig enthousiasme’ waren we bij de planning van onze eerste A-dagen in 2023 helemaal uit het oog verloren dat 30 oktober in de HERFSTVAKANTIE valt en dus slaan we deze avond over en springen we met z’n allen naar MAANDAG 27 november. TOT DAN!

Dit initiatief is net als onze jaarlijkse Masterclasses in mei een realisatie van Autisme Centraal & Autiscoop. Op de A-dag bieden we telkens een NIEUWE ONLINE LEZING aan die start om 19u30. Deze lezingen (van max. 2 uur) zullen verzorgd worden door mensen met autisme, familieleden van iemand met autisme of door pioniers uit de wereld van autisme die hun ervaringen en bedenkingen kenbaar willen maken bij een groter en divers publiek. Deelnemen aan deze avonden is GRATIS. Autisme Centraal & Autiscoop zelf vragen dus geen inkomgeld/deelnameprijs voor deze sessies. We vragen jullie wel VLIEGENSVLUG EN GENEREUS het GOEDE DOEL van de avond, dat steeds gekozen wordt in samenspraak met de spreker(s), te steunen met een fijne geldelijke bijdrage op het rekeningnummer dat een tijdje vooraf de lezing ook op onze site zal bekend gemaakt worden samen met het GOEDE DOEL. Je kan alvast de volgende data noteren of reserveren voor 2023: 27 november telkens ONLINE en iedere keer van 19u30 tot 21u30….

”Omwille van de specifieke werkvorm en invulling van onze A-dagen kiezen we er uitdrukkelijk voor geen opnames te maken en te verspreiden.” Dank voor jullie begrip.

Helaas, inschrijven is niet langer mogelijk.

Ouders en gezinsleden van en mensen met, een autismespectrumstoornis krijgen 10% korting op de nettoprijs van een opleiding.

2e deelnemer van dezelfde instelling: -5%

3e deelnemer van dezelfde instelling: -10%

4e deelnemer van dezelfde instelling: -15%

5e deelnemer van dezelfde instelling: -20%

(Kortingen zijn niet of nooit cumuleerbaar, meest voordelige korting wordt steeds toegepast)

De annulatievoorwaarden gelden vanaf het moment van inschrijving, ongeacht het moment van facturatie of betaling. Wie een inschrijving wil annuleren, doet dat schriftelijk of per e-mail naar Autisme Centraal en houdt hierbij rekening met onze annulatievoorwaarden:

  • Bij annulatie wordt 10% van de prijs van de vorming, met een minimum van €35, als administratiekost per ingeschreven deelnemer aangerekend.
  • Bij annulatie van inschrijvingen die we minder dan tien werkdagen  (14 dagen)  vóór aanvang van de activiteit ontvangen, moet het volledige cursusgeld betaald worden.
  • Kunt u door overmacht niet deelnemen aan de activiteit ? Dan kan iemand anders uw plaats innemen. Gelieve dit tijdig door te geven.
  • Annulering van een inschrijving bij het AutismeCentraalTraject (langdurige opleiding Nederland) kan tot 1 maand voor aanvang van het AutismeCentraalTraject. Het inschrijvingsgeld wordt terugbetaald verminderd met 10% annulatiekosten.
  • Bij annulering door Autisme Centraal wordt het volledige inschrijvingsgeld teruggestort.
  • Bij annulatie kunnen kosten verbonden aan een inschrijving (treinticket, hotelkosten, kinderopvang, …) nooit op Autisme Centraal verhaald worden.