Vanaf maandag 28 augustus 2023 dopen we elke laatste maandag van de maand om tot ‘A-dag’!

Op de A-dag bieden we telkens een nieuwe online lezing aan die start om 19u30. Deze lezingen zullen verzorgd worden door mensen met autisme, familieleden van iemand met autisme, door iemand die een project kenbaar maakt, door pioniers uit de wereld van autisme etc…, steeds gericht op een ruim en divers publiek dat op een of andere manier betrokken is bij autisme.

Deelnemen aan deze avonden is GRATIS.
Autisme Centraal & Autiscoop zelf vragen dus geen inkomgeld/deelnameprijs voor deze sessies. We vragen jullie wel VLIEGENSVLUG EN GENEREUS het GOEDE DOEL van de avond, dat steeds gekozen wordt in samenspraak met de spreker(s), te steunen met een fijne geldelijke bijdrage op het rekeningnummer dat een tijdje vooraf de lezing ook op onze site zal bekend gemaakt worden samen met het GOEDE DOEL.

De sprekers van onze eerste bijeenkomst kozen als GOEDE DOEL de vzw Asjeevoe uit Brugge.

Wat deze VZW allemaal doet vind je uitgebreid op hun website https://www.asjeevoe.be/
Ik pik uit hun ruim aanbod alvast het originele initiatief ‘Babbel & Booze” dat met jullie extra duw in de rug hopelijk nog lang zal blijven bestaan naast allerlei rustige en sportieve activiteiten, gespreksavonden etc….

Storten kan vanaf NU op dit rekeningnummer BE87 0019 1181 1594 en wanneer je dat doet vermeld dan kort even “A-dag”.
(telnummer ASJEEVOE  indien nodig is +32(0)492 40 40 12 en mailen kan uiteraard ook via hallo@asjeevoe.be )

Wat meer info info over onze eerste bijeenkomst:

‘Over het leven’

Deze eerste lezing in een lange reeks met als titel ‘Over het leven’, wordt ingevuld door Dominique (47) en Laïs (17). Zij zijn moeder en dochter en hebben beiden autisme. Bij Dominique werd dit vastgesteld toen ze 24 was. Laïs was nog geen 3 jaar. Ze beleven hun diagnose beide anders. Ze vertellen wat autisme voor hen betekent en hoe ze hiermee omgaan in het dagelijks leven. Dominique schreef hier 2 boeken over; de besteller ‘Van een andere planneet’ en ‘Op mijn manier’.

Na het verhaal van Dominique en Laïs is er tijd voor vragen.

Deze eerste lezing start om 19u30 en eindigen rond 21u.

Geïnteresseerd?
Niet twijfelen dan en INSCHRIJVEN!

Noteer ook alvast de volgende MAANDAGEN in 2023 of nog beter…. SCHRIJF JE GEWOON in!:

25 september; 30 oktober; 27 november telkens ONLINE en iedere keer van 19u30 tot “21u” (max. anderhalf uur)

Helaas, inschrijven is niet langer mogelijk.

Ouders en gezinsleden van en mensen met, een autismespectrumstoornis krijgen 10% korting op de nettoprijs van een opleiding.

2e deelnemer van dezelfde instelling: -5%

3e deelnemer van dezelfde instelling: -10%

4e deelnemer van dezelfde instelling: -15%

5e deelnemer van dezelfde instelling: -20%

(Kortingen zijn niet of nooit cumuleerbaar, meest voordelige korting wordt steeds toegepast)

De annulatievoorwaarden gelden vanaf het moment van inschrijving, ongeacht het moment van facturatie of betaling. Wie een inschrijving wil annuleren, doet dat schriftelijk of per e-mail naar Autisme Centraal en houdt hierbij rekening met onze annulatievoorwaarden:

  • Bij annulatie wordt 10% van de prijs van de vorming, met een minimum van €35, als administratiekost per ingeschreven deelnemer aangerekend.
  • Bij annulatie van inschrijvingen die we minder dan tien werkdagen  (14 dagen)  vóór aanvang van de activiteit ontvangen, moet het volledige cursusgeld betaald worden.
  • Kunt u door overmacht niet deelnemen aan de activiteit ? Dan kan iemand anders uw plaats innemen. Gelieve dit tijdig door te geven.
  • Annulering van een inschrijving bij het AutismeCentraalTraject (langdurige opleiding Nederland) kan tot 1 maand voor aanvang van het AutismeCentraalTraject. Het inschrijvingsgeld wordt terugbetaald verminderd met 10% annulatiekosten.
  • Bij annulering door Autisme Centraal wordt het volledige inschrijvingsgeld teruggestort.
  • Bij annulatie kunnen kosten verbonden aan een inschrijving (treinticket, hotelkosten, kinderopvang, …) nooit op Autisme Centraal verhaald worden.