Aantal deelnemers: 16
Docent: Delphine Callewaert

In deze workshop verbindt Delphine twee passies: werken rond trauma en het therapeutisch begeleiden van mensen met ASS. 

Als integratief traumatherapeut is het kader van het lichaamsgericht werken onontbeerlijk. Een trauma slaat zich namelijk op in het lijf. En dat is ook zo bij mensen met ASS. De kaders van de polyvagaaltheorie en Somatic Experiencing… gieten we tijdens deze twee dagen in een autismevriendelijk jasje. Met voldoende ruimte om te oefenen en linken te leggen met jullie eigen casussen. Ik bied jullie een soort van draaiboek aan voor hoe we lichaamsgericht kunnen werken bij mensen met ASS, mét – uiteraard – voldoende ruimte om te individualiseren

Let op!
Dit is een uitbreiding op de vroegere eendaagse opleiding lichaamsgericht werken.

Helaas, inschrijven is niet langer mogelijk.

Ouders en gezinsleden van en mensen met, een autismespectrumstoornis krijgen 10% korting op de nettoprijs van een opleiding.

2e deelnemer van dezelfde instelling: -5%

3e deelnemer van dezelfde instelling: -10%

4e deelnemer van dezelfde instelling: -15%

5e deelnemer van dezelfde instelling: -20%

(Kortingen zijn niet of nooit cumuleerbaar, meest voordelige korting wordt steeds toegepast)

De annulatievoorwaarden gelden vanaf het moment van inschrijving, ongeacht het moment van facturatie of betaling. Wie een inschrijving wil annuleren, doet dat schriftelijk of per e-mail naar Autisme Centraal en houdt hierbij rekening met onze annulatievoorwaarden:

  • Bij annulatie wordt 10% van de prijs van de vorming, met een minimum van €25, als administratiekost per ingeschreven deelnemer aangerekend.
  • Bij annulatie van inschrijvingen die we minder dan tien werkdagen  (14 dagen)  vóór aanvang van de activiteit ontvangen, moet het volledige cursusgeld betaald worden.
  • Kunt u door overmacht niet deelnemen aan de activiteit ? Dan kan iemand anders uw plaats innemen. Gelieve dit tijdig door te geven.
  • Annulering van een inschrijving bij het AutismeCentraalTraject (langdurige opleiding Nederland) kan tot 1 maand voor aanvang van het AutismeCentraalTraject. Het inschrijvingsgeld wordt terugbetaald verminderd met 10% annulatiekosten.
  • Bij annulering door Autisme Centraal wordt het volledige inschrijvingsgeld teruggestort.
  • Bij annulatie kunnen kosten verbonden aan een inschrijving (treinticket, hotelkosten, kinderopvang, …) nooit op Autisme Centraal verhaald worden.